Med kjærlighet for musikken ...

Ønsker Gamlebyen Booking  å være et agentselskap som kobler artister med spillejobber på ulike arenaer og arrangementer. Vi har som mål å hjelpe talentfulle musikere og artister med å nå ut til publikum.


Vi ønsker å skape en plattform hvor artister kan utvikle seg og vokse, samtidig som vi tilbyr arrangementer av høy kvalitet som vil engasjere og underholde publikum. Vårt konsept er å tilby en helhetlig tjeneste til artister, inkludert booking, PR og markedsføring, samt hjelp med planlegging og organisering av konserter og turneer.


Vi samarbeider med ulike arenaer, som klubber, festivaler, konsertsaler og andre arrangementer, for å finne passende spillejobber for våre artister. Vi jobber også med å skape egne arrangementer og konserter, hvor vi kan presentere artister for publikum på en unik og spennende måte.


Vårt fokus ligger på å hjelpe nye og lovende artister med å få den oppmerksomheten de fortjener, samtidig som vi ønsker å gi publikum en minneverdig og engasjerende opplevelse. Vi er opptatt av å jobbe tett med artistene for å forstå deres visjoner og musikalske uttrykk, og jobbe sammen for å skape en konsertopplevelse som vil bli husket lenge.


Vi er et ungt og energisk team som jobber hardt for å skape en bærekraftig plattform for artister og musikkbransjen. Vi tror på samarbeid og å bygge langvarige relasjoner med våre artister og kunder. Vårt mål er å være en pålitelig partner for artister og en betydelig aktør i musikkbransjen, og å bidra til å skape en levende og spennende musikkscene.

Bridging artists to fans ...

Vår visjon er å være den ledende plattformen for artister, hvor de kan utvikle seg og nå ut til et større publikum. Vi ønsker å være en pålitelig partner for våre artister og samarbeide tett med dem for å hjelpe dem å nå sitt fulle potensial.


Våre verdier er basert på samarbeid, integritet, kvalitet, kreativitet og engasjement. Vi tror på å jobbe sammen med våre artister og kunder for å oppnå best mulig resultater, og vi er forpliktet til å opprettholde høy kvalitet i alt vi gjør. Vi ønsker å være kreative og innovative i vårt arbeid og alltid engasjere oss fullt ut i prosjektene vi jobber med.